Børn er ikke våben

Familie konflikt bliver ikke løst ved retssager eller møder i Statsforvaltningen. Familie konflikt bliver løst gennem professionel psykologi.
Skilsmisse afslutter ægteskabet; det afslutter ikke familien. Hvor der er børn, vil der altid være en familie.
I skilsmisse, barnets tarv er, at familien succes overgange til en sund og funktionel adskilt familiestruktur, forenet af delt hengivenhed med begge forældre. Det påhviler professionel psykologi for at sikre, at dette sker.
Hvorfor?
Fordi det er i den bedste interesse for barnet. Vores klient. Det er barnet , vi arbejder for.
Det er op til professionel psykologi til at løse dette. For barnet. For familien. For kunden. For kommunerne , Statsfovaltningen og Domstolene. Det er vores job. Professionel psykologi.
Professionel psykologi kan helt 100% løse dette, ved anvendelse af standard- og etablerede konstruktioner og principper for professionel psykologi.
Der er fire domæner af viden - fire data-sæt fra de konstruktioner og principper for professionel psykologi - der skal anvendes på problemet med familie konflikt med henblik på at løse det:
Det er tilknytningssystem;
Personlighedsforstyrrelse patologi;
Familiesystem terapi;
Kompleks traumer.
Med tilknytning-relaterede familie konflikt omgivende skilsmisse, starter vi ved at anvende data-sæt fra familie systemer terapi.
triangulation,
På tværs af generationer koalition,
Inverted hierarki,
Følelsesmæssig cutoff.
Professionel psykologi kan helt 100% løse familiens spørgsmål omkring skilsmisse og adskilt familiestrukturen ved anvendelse af de rigtige datasæt fra professionelle psykologi. Det påhviler professionel psykologi at løse dette; at alle familier får en overgang til en sund adskilt familiestruktur efter skilsmisse.
Familie Terapi Omkring Skilsmisse
Princip 1: Forældre er ikke tilladt at bruge barnet som et våben. Barnet er ikke et våben.
Det er ikke til forhandling. Barnet er ikke et våben.
For alle sundhedspersonale, der arbejder med konflikter i familien med børn, hvis det ikke i øjeblikket er en af dine kompetancer, orientering om familieterapi, så har du brug for straks at erhverve denne viden om familieterapi.
Barnet er ikke et våben.
Hvis barnet bliver ”trianguleret” i ægtefælle konflikt ved dannelsen af en ”cross-generationerne koalition” med den ene forælder imod den anden forælder, der resulterer i en ”følelsesmæssig cutoff” i barnets forhold til den målrettede forælder (Bowen; Minuchin; Haley) ...
så barnet bliver brugt som et våben.
Den allierede forælder bruger barnet som et våben. Det er ikke i orden i skilsmisse. Du er ikke tilladt at våbengøre barnet. Det er ikke sundt for barnet.
Og ved du hvad, ... Afhængig af graden af barnets-bevæbning, forældrerollen praksis gøre barnet til et våben kunne stige til et niveau af psykologisk børnemishandling; som skaber alvorlig psykopatologi i barnet for at våbengøre barnet i ægtefælle konflikt er psykisk børnemishandling.
Børn er ikke våben. Nogensinde.
Børn har ret til at elske begge forældre, og børn har ret til at modtage kærlighed fra begge forældre.
Børn har ret til at blive elsket af deres bedsteforældre og søskende, som deres onkler og tanter og fætre. Børn har ret til at blive elsket af venner og holdkammerater, og lærere og trænere og mentorer.
Børn har ret til at blive elsket. Og det er op til professionel psykologi gennem familie terapi at sikre dette. Fordi det er i den bedste interesse for barnet, og barnet er vores klient.
Professionel psykologi kan løse dette. Professionel psykologi har brug for at løse dette. Fordi det er i den bedste interesse for barnet.
Professionel psykologi har brug for støtte fra Kommunerne, Statsforvaltnigen og familie Domstolene baseret på princippet om, at børn ikke våben. Det er kun et spørgsmål, om der AB-PA kyndige fagfolk, både juridiske og psykologiske, som kan vejlede i, at børn ikke er et våben, der kan anvendes i skilsmisse. Børn er neutral; de er off limit for ægtefælle konflikt.
Børn er ikke våben.
Professionel psykologi, her er de professionelle konstruktioner som du skal anvende:
Triangulering - på tværs af generationer koalition - omvendt hierarki - følelsesmæssig cutoff.
Kilde - årsag - handling - resultat.
Barnet bliver brugt som et våben i den post-skilsmisse ”ægtefælle” konflikt.
Dette er standard familiesystemer terapi.
Bowen, Minuchin, Haley: triangulering - på tværs af generationerne koalition - omvendt hierarki - følelsesmæssig cutoff.
Hvad der kræves, er faglig kompetence i konstruktionerne og principper for familie systemer terapi, når man giver familieterapi .
Professionel psykologi kan absolut løse dette. Der er brug for støtte fra Kommunerne og Domstolene. Børn er ikke våben. Med denne støtte, kan professionel psykologi absolut løse dette.
Som det er I dag!
Professionel psykologi svigter familierne, kommunerne og domstolene.
Et barns afvisning af en forælder omgivende skilsmisse er et familie terapi problem, ikke en forældremyndigheds eller samværs problem.
Barnets tarv
Familiens vellykket overgang til en sund og funktionel adskilt familiestruktur efter skilsmisse er altid i barnets tarv.
Skilsmisse afslutter ægteskabet, ikke familien. En cutoff familie struktur er altid patologisk. En cutoff familiestruktur er ALDRIG en sund post-skilsmisse familie.
Det er altid i barnets tarv for familien til overgangen til en sund og funktionel adskilt familiestruktur efter skilsmisse.
Domstole eller Statsforvaltning er ikke de rette til at løse familiens patologi. Familie patologi skal løse af psykoterapeuter eller psykologer med kompetencer i de 4 data-sæt i samarbejde med kommunerne og børnehusene.
Opløsningen af familien patologi er domænet for professionelle psykologi.
Vores Psykolog Dr. Craig Childress er udannet i klinisk psykologi. Psykoterapi er hvad han arbejder med.
Hvad forældre og alle involveret ønsker, er familien systemer terapi ; enten Strukturelle familie systemer (Minuchin) eller strategisk familie systemer (Haley, Madanes). Bowen har en grundlæggende familie systemer model (Bowenian familie systemer terapi, Bowen Centre ). Satir har en model stærk på familien kommunikations dynamik.
En kompetent familie system terapeut er vidende om alle disse variationer. De alle centreret omkring de samme grundlæggende core konstruktioner af Bowen; udarbejdet af Munichin og Haley.
Familie systemer terapi er en af de fire områder i psykoterapi, de andre er psykoanalytisk psykoterapi (tror Freud og hans sofa), kognitiv adfærdsterapi (tror lab rotter trykker på en løftestang), og humanistisk-eksistentiel psykoterapi (tror varmt karbad i fryserum ).
Familie system terapi er den eneste i psykoterapi, der er designet til at håndtere og løse aktuelle familierelation konflikt. Familie system terapi er den rette form for psykoterapi til at håndtere og løse familierelateret konflikt omkring skilsmisse.
Den patologi et barn-afvise en forælder omgivende skilsmisse kaldes en ”følelsesmæssig cutoff” (Bowen). Dette er Murray Bowen som siger dette. Standard familie systemer konstruere.
Den patologi en ”følelsesmæssig cutoff” er forårsaget af forstyrrelser i processen med ”differentiering” inden for og blandt familiemedlemmer. Læs:
Bowen Center: Otte Begreber
2. Differentiering af Selvet
Dette er Bowen. Standard familiesystemer terapi. Forstyrrelser i differentiering indenfor familiemedlemmer kan føre til barnets ” triangulering ” i ægtefælle konflikt for at stabilisere en forælders sårbarhed.
Barnets ”triangulering” i ægtefælle konflikt kan være i form af ”på tværs af generationerne koalition” med den ene forælder imod den anden forælder, hvilket resulterer i en ”følelsesmæssig cutoff” i barnets forhold til målrettede forælder.
triangulation
koalition på tværs af generationer
Følelsesmæssig cutoff
Differentiering af selv
Alle standard familie systemer terapi . Bowen, Minuchin, Haley.
forældrene ønsker familie systemer terapi.
Strukturelle familiesystemer terapi (Minuchin)
Strategisk familie systemer terapi (Haley, Madanes)
Bowenian familiesystemer terapi (Bowen)
Problem 1: professionel psykologi er ikke istand til vejlede i disse sager, og give den rette diagnose grundet den manglede faglige viden og ekspertise til at løse tilknytnings-relaterede familie patologi omgivende skilsmisse. I stedet for finder Psykologer og personer omkring det juridiske system bare noget op.
Problem 2: Familier forældremyndigheds evalueringer.
Dette er vigtigt at forstå: Der er ingen videnskabeligt bevist støtte til gyldigheden af forældremyndigheds evalueringer.
Børnesamtaler i forbindelse med forældremyndighed evalueringer overtræder hver standard for professionel praksis med hensyn til udviklingen af en vurderingsprocedure. Vores psykolog diskuterer alt dette mere fuldt ud i:
Den Forældremyndighed Industri i mental sundhed
Der er flere ødelæggende problemer med den praksis, forældremyndighed evalueringer, men jeg vil fokusere her på bare én, den mest ødelæggende ét: Ingen inter-rater pålidelighed.
Konklusionerne og anbefalingerne nås med forældremyndighed evalueringer har ingen inter-rater pålidelighed. Hvad denne sætning betyder, at to forskellige evaluatorer kan nå to helt forskellige sæt af konklusioner og anbefalinger baseret på nøjagtig de samme data.
Tja, det er et problem. Ifølge de aksiomer for vurdering, hvis en vurderingsprocedure ikke er pålidelig (ikke producerer stabile resultater), så vurderingsproceduren KAN IKKE - per definition - være gyldig. Konklusionerne og anbefalingerne fra forældremyndighed evalueringer er ikke gyldig.
Hvis der ikke er inter-rater pålidelighed, konklusioner og anbefalinger fra forældremyndighed evalueringer er simpelthen udtalelser fra én person, der specifikt evaluator, måske løst baseret på nogle psykologiske principper, måske baseret på ingen psykologiske principper overhovedet, bare et spørgsmål om den individuel udtalelse fra evaluatoren.

Konklusionerne og anbefalingerne i børnesamtaler i forældremyndighed evalueringer er ikke mere gyldige end en abe kaster pile mod en dartskive, og en masse mindre underholdende - og vi kan tilføje, langt dyrere.
Børnesamtaler i forældremyndighed evalueringer er en ketcher, ren og enkel. Det er en stærk faglig erklæring at gøre, vores psykolog Dr. Craig Childress er helt parat til at bakke det op når som helst, hvor som helst.. Hvis en vurderingsprocedure ikke er pålidelig, kan det ikke, ved aksiomatisk definition indenfor faglig vurdering, være gyldig. Børnesamtaler i forældremyndighed evalueringer er en ketcher, ren og enkel:
RICO
Gør børnesamtaler i forbindelse med forældremyndighed evalueringer faktisk noget for at løse familiens patologi?
Nej selvfølgelig ikke. De er ”evalueringer” - ikke ”terapi”.
For terapi, skal du bruge ”genforening terapi.”
Se, lige her i henstilling 3 i forældremyndighed evaluering, lige efter Anbefaling 2, at forældremyndigheden og samvær bør fastholdes på som hidtil er blevet udøvet, (når barnet afviser en forælder), se, en anbefaling til ”genforening terapi.”
Børnesamtaler i forældremyndighed evalueringer er faktisk uden af betydning, de fortælle bare , at holde tingene, hvor de er lige nu (hvor barnet afviser en forælder)
Og ved i hvad ”Statsforvaltningen” kommer til at sige? Om der bliver genoptaget samvær.
”Vi er nødt til at gå langsomt og ikke haste barnet. Vi begynder med 2 timers overvåget visitation og derefter hæve den derfra som barn beslutter de ønsker at tilbringe tid sammen med den forælder. De løser faktisk ikke familiens patologi af en cutoff familieforhold.”
”Vi skal gå’langsomt’-
Men barnet ”beslutter” aldrig at tilbringe mere tid sammen med den målrettede forælder. Surprise, surprise. Faktisk bliver tingene værre, og værre, og værre !
Professionel Ansvarlighed
Det påhviler professionel psykologi til at behandle og løse familie patologi. Det er deres job.
Professionel psykologi svigter familien, kommunerne og retssystem. Professionel psykologi mangler den rette faglige ekspertise, der kræves for at løse konflikter i familien.
Forældrene , kommunen , Statsforvaltningen, domstolene ønsker ikke eller har brug for en meningsløs forældremyndighed evaluering. Hvis du er fristet til at foretage en børnesamtale i forældremyndighed evaluering foreslår vi, at du leje en abe og spiller dart i stedet for ; det vil være mere underholdende og lige så ligegyldigt.
Forældrerne , kommunerne , Statsforvaltningen, domstolene ønsker familie systemer terapi - real psykoterapi, der vil løse familiens konflikter og lette familiens vellykket overgang til en sund og funktionel adskilt familiestruktur efter skilsmisse, som altid er i barnets tarv.
Det er tid til faglig kompetence baseret på standard og etablerede konstruktioner og principper for professionel psykologi.
Familie systemer terapi: Bowen, Minuchin, Haley.
Fingeren, der peger på månen er ikke månen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

This morning after long night at the intervention center I was glad to see the news of Karen Woodall joing the alliance to solved parental alienation. Sadly it seems to be scam.. I was happy about the news thinking now it can not take long to reach a solution. It sadly not Karen joing but her admins. Sadly I think it only for spying and not solved parental alienation ... See MoreSee Less

View on Facebook

Our Education and Intervention office in Denmark are almost finish. The next etape will be the familie rooms for overnight treatment. 5 family rooms are ready. Still need to finish 2 and a bath room on the second floor of the family house. ... See MoreSee Less

View on Facebook