PAAO siger om Parental Alienation

PAAO siger om Parental Alienation

Parental fremmedgørelse opstår, når en forælder manipulerer og hjernevasker et barn for at ødelægge kærligt forhold barnet har med sin anden forælder . Dette syndrom er faktisk klassificeret som en psykologisk tilstand, der ses hos børn , der er berørt af deres forældres høje konflikt separation eller skilsmisse , siger Forældrefremmedgørelse Awareness Organization ( PAAO ) . Der er visse tegn på forældrenes fremmedgørelse at se ud for . I erkendelse af disse tegn kan hjælpe til at forebygge de langsigtede virkninger af dette syndrom , hvilket kan have livslange konsekvenser. Visitation Signs

En af de vigtigste tegn på forældrenes fremmedgørelse er at komme tilbage på den anden forælder ved at sætte en stiv visitation tidsplan. En forælder kan ” redde” barnet, når barnet er på besøg den anden forælder uden fare er til stede , siger PAAO . Andre tegn er forbundet med visitation omfatter en forælder gør at barnet føler sig skyldig, hvis han har det sjovt , mens du besøger den anden forælder , en forælder lade barnet bestemme, om han ønsker at besøge den anden forælder , en forælder ikke tillader aftalte eller retten bestilt visitation eller en forælder uforsætligt at give fristelser til at forsøge at få barnet til ikke at besøge den anden forælder.

barn Signs

barnet kan også udvise visse tegn på forældrenes fremmedgørelse. Barnet kan se den ene forælder som forårsager anden forælders finansielle problemer. Barnet kan synes at kende detaljerne i separation eller skilsmisse , siger PAAO . Andre tegn kan barnet udviser omfatte en pludselig holdningsændring mod den ene forælder, være unormalt krigerisk eller uhøflig mod den ene forælder eller tilsyneladende urolig omkring den ene forælder .

Moder- til- Parent Signs

En forælder kan tale dårligt om den anden forælder eller underminere den anden forælder foran barnet, ifølge PAAO . Andre forældre- til- forældre tegn omfatter en forælder diskutere med barnet , hvorfor ægteskabet mislykkedes, den ene forælder at bebrejde den anden forælder foran barnet for livsstilsændringer, mangel på penge og andre spørgsmål eller én forælder fejlagtigt beskylder den anden forælder af narkotika misbrug , alkoholmisbrug, seksuelt misbrug og andre ulovlige aktiviteter .
andre tegn

En forælder kan minde barnet , hvorfor hun er vred på den anden forælder og fortælle barnet sine grunde er gyldige eller bede barnet om den anden forælders liv , siger PAAO . Andre tegn er ikke at tillade den anden forælder at se barns skole optegnelser, journaler eller somme aktivitetsfortegnelser og anførte, at den anden forælder er farligt for barnet at være rundt uden en god grund til at gøre det.

 

Loading