Stop Psykiske overgreb på Børn

Stop Psykiske overgreb på Børn

Bpm Parental Alienation Awareness A/S, er Nordens første interesse nonprofit organisation, for børn og forældre, som har været udsat for Psykiske overgreb, AB-PA. Vi arbejder kun med Parental Alienation.

Grundlagt i 2017. Bpm Parental Alienation Awareness A/S arbejder målrettet for støtte Børn og familier, uddanne fagfolk omkring AB-PA. Psykiske overgreb.

Til Alle dem som Deltager og medvirker i Psykiske overgreb på børn, I skal i vide, i støtter op om noget der er så grufuld. Det er ikke i orden at udføre psykiske overgreb på børn eller støtter op omkring det.
Børn sletter kun deres forældre om de er udsat for!
1. Seksuelle overgreb
2. Psykiske overgreb AB-PA
3. Grov fysisk vold
Psykiske overgreb AB-PA skal ulovligøres, og i loven skal det vejes på højde med seksuelt overgreb på børn. Da skader fra de psykiske overgreb er så grufulde og langvarig, den vil forsætte i Generationer. Medskyldige skal straffes for deres deltagelse.

Som menneske, forældre og samfund kan vi ikke længere stå passiv til, og tillade disse overgreb på børn, får lov til at forsætte, uden nogen former for beskyttelse og hjælp til børnene. Der skal være konsekvenser for forældre og personer som deltager i at udøver disse psykiske overgreb. konsekvenser vil være, AB-PA spreder sig, ned i mange generationer fremover, om ikke vi sætter ind overfor disse overgreb på børn.

Vi deltager i sager om psykiske overgreb på børn. Vi tilbyder gratis rådgivning til forældre, bedsteforældre og pårørende.

Fagfolk.
Vores arbejde udføres frivilligt og gratis.
Vores mål er skabe Awareness og uddannelse nok til at beskytte børnene og ændre lovene i EU. Pålægge Psykologer, som vil arbejder med børn et tillæg kursus i AB-PA før de kan få lov til at arbejde med børn og kalde sig for børnepsykolog. Psykologer som allerede har autoritet skal igennem et special kursus, for at forsatte med at arbejde som børnepsykolog, og før de må yde børnesagkyndigt samtaler og børne undersøgelse og reklamere med at være børnesagkyndig.

Det Samme gælder for Socialrådgivere som arbejder med børn. Et tillæg kursus i AB-PA før de kan få lov til at arbejde på landets kommuner i familie afdelingerne.

Det samme skal gælde for Advokater som vil arbejde som juridiske rådgiver og familieadvokater i børnesager. skal have et ekstra kursus i AB-PA.
Om ikke skal de fratages retten til at arbejde med familie sager og fjerne deres reklamer om forældrefremmedgørelse og familieadvokater, som de bruger til at skaffe sig kunder til forretningen.

Det samme skal gælde for de dommere der skal dømme i sager om forældremyndighed og børn. kursus i Psykisk overgreb på børn. AB-PA

Alle i Statsforvaltningen som har stor indflydelse på børn og forældres liv skal gennemføre et efteruddannelse forløb i AB-PA. Psykiske overgreb på børn.

Ekstra kursus er vejen frem indtil alle universiteter får implanteret viden i deres uddannelses forløber.

Derved kan vi hjælpe Hele samfundet med at forstå hvad er AB-PA er og hvilken konsekvenser har det for børn og forældre og Samfund.

Rådgivning
Vi rådgiver om AB-PA Forældrefremmedgørelse, grove psykiske overgreb på børn. Rådgivningen er anonym. Forældre, Børn, Bedsteforældre og pårørende af begge køn, Kan bruge vores Støtte gruppe på Facebook eller skrive til os på mail.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/593011517559339/?source_id=430434503959266
For børn og forældre.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/1529928743707641/?source_id=430434503959266
For Bedste forældre.

støtte@bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

Fagfolk.
Dommer, Advokater, Politi, Psykologer, Psykoterapeuter, Hypnose terapeut, Div. behandlere, Familie rådgiver, Direktioner på Kommunerne, som har ansvar overfor børns trivsel. Skoledere, Socialrådgiver, Skolelærer, Pædagoger, Sundhedssektoren, Politikere

Til Fagfolk har vi vores informations side på Facebook og vores hjemmeside.

www.bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Parental-Alienation-Awareness-Organization-EU-430434503959266/?fref=ts

Professionelle som arbejder med børn eller som skal tage stilling om børn er udsat for AB-PA forældrefremmedgørelse kan benytte vores Email.
Fagfolk@bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

Politik.
Vi ønsker at rådgiver politikere og politiske partier i samråd, udvalgsarbejde, høringssvar og på møder samt deltager jævnligt i den offentlige debat.
Politik@bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

Medier.
Vore E-mail er åben for spørgsmål
Medier@bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

Vores viden kommer fra egen forældrefremmedgørelse igennem 17 år og vores samarbejde med PASG. International Study Group. PAAO International. Dr C.A Childress med diagnose og behandling. APA American psychology association.

Internationale eksperter i psykologi som har arbejdet målrettet med Parental Alienation i mange år. Diagnose. Behandling, Lovgivning.

Vi opdaterer løbende vores viden og har et solidt kendskab til lovgivning og praksis samt til undersøgelser og erfaringer på Psykiske overgreb på børn. AB-PA Forældrefremmedgørelse.

Loading

One thought on “Stop Psykiske overgreb på Børn

Lämna ett svar